Witt Sous Vide
Restaurantenes hemmelige teknikk hjemme hos deg selv!
Sous vide (uttales /su vid/) er en tilberedningsmetode hvor rå ingredienser tilberedes i en forseglet plastpose i en lengre periode, og ved lavere temperatur enn tradisjonelle tilberedningsmetoder – vanligvis mellom 45-85°C.
Med Witt EasySousVide eller Witt SmartSousVide med Wi-Fi er det enkelt å oppnå profesjonelle, supersaftige resultater hjemme hos deg selv – hver gang!
Fyll en gryte med vann, legg posen med råvarene i vannet og fest Witt SousVide på kanten ved hjelp av den praktiske klemmen.
Når du har stilt inn tid og temperatur, kan du gjøre noe annet og trygt overlate til Witt SousVide å tilberede maten din til perfeksjon – jevnt, mørt, saftig og smakfullt!
Temperaturer
Når man tilbereder sous vide, langtidsposjerer man rå, vakuumforseglede ingredienser ved en lavere tilberedningstemperatur enn ved tradisjonell matlaging – typisk mellom 45 og 85°C. Nedenfor kan du se eksempler på tilberedningstider og -temperaturer. I vår smartphone app (iOS og Android) kan du finne flere temperaturinnstillinger til din Witt SousVide.
Entrecôte
54°C
2 timer (250 gram / 2 cm tykk)
Andebryst uten ben
62°C
3 timer
Poteter
84°C
Store: 2 timer
Små: 1 time
Laks
48°C
2-300 gram: 25 min
WITT VACUUM SEALER
Ved å vakuumpakke matvarene dine kan du forlenge holdbarheten betydelig og dermed redusere matsvinn. Du kan pakke kjøtt sammen med marinader eller krydder, og dermed gjøre en vanlig hverdagsrett til noe fantastisk. I tillegg kan du langtidstilberede de vakuumforseglete matvarene med en Witt Sous Vide-tilbereder, akkurat som de profesjonelle kokkene, og få restaurantopplevelsen hjemme hos deg selv.
I motsetning til mange andre modeller på markedet kan Witt Vacuum Sealer styres manuelt. Dette gjør den spesielt velegnet til vakuumering av marinert kjøtt, hvor væsken – i en standardmaskin – ofte vil ende med å ødelegge sveisingen. Maskinens forsterkede front gjør den holdbar og sørger for et jevnt trykk. Dette gjør til slutt sveisingen bedre og du kan trygt begynne sousvide-tilberedningen uten frykt for at vann skal trenge inn.
Seal in the juices!
Når du vakuumforsegler matvarene dine forlenger du holdbarheten betydelig. I tillegg tar matvarene mindre plass og du kan til og med legge vakuumpakkene rett i fryseren. Så har du dine egne hjemmelagde ferdigretter klare til en travel dag.
Maximise the flavour!
Bruk den vakuumfilmrullen som følger med til å forsegle matvarer sammen med krydder, urter eller marinade og dermed tilføre dine retter mye mere smak.
Cook it to perfection!
Når du har vakuumforseglet kjøtt, fisk eller grønnsaker, kan du med fordel langtidstilberede matvarene med en Witt SousVide-tilbereder, akkurat som de profesjonelle kokkene.
Witt Premium Easy Vacuum Sealer (grå)
- Vakuumtrykk: -0.8 Bar
- Pumpe: 12 ltr. pr. minutt
- Inkl. 5 vakuumposer (20x30 cm) og 1 vakuumfolierull (20x200 cm)
- 1 vakuumslange
- 110 watt
- 1
- 2
Witt Premium vakuumfilmrull
Mål | Antal | |
---|---|---|
Witt Premium Vacuum Rolls | 28x500 cm | 2 stk. |
Witt Premium Vacuum Rolls | 20x500 cm | 2 stk. |
Witt Premium vakuumposer
Mål | Antal | |
---|---|---|
Witt Premium Vacuum Bags | 28x40 cm | 30 stk. |
Witt Premium Vacuum Bags | 20x30 cm | 50 stk. |