Witt SA6082-1BG kødmodning

Produktnummer.: 20110013
  • Fuktighetskontroll av krokmodning fra 1° til 25°
  • Steriliserende UV-lys
  • Inkluderer 3 kroker og 1 rist og et saltbrett
  • Klimaklasse: 0,1,2,3,4,5,6,7,8
  • Kjøkkensokkelen kan kompletteres under skapet
Se alle spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Kapasitet, forbruk og strømforsyning

Krever autorisert installatør Nei
Kjølevolum (l) 127
Kjølevæsketype R600a
Kjølevæsketype, vekt (g) 35
Årlig energiforbruk 500

Produktdesign, form og plassering

Betjeningspanel Touch
Displayfarge Hvit
Materiale Glass
Rustfritt stål
Farge Black
Displaytyp LCD
Dørhengsel Høyrehengslet
Dør 2-lags glass
Type håndtak Lakkert stål
Vendbar dør Ja
SoftClose Nei
Vendbare dører Ja
Type håndtak Udvendig
Justerbare ben Ja
Lavest egnede romtemperatur (°C) 10
Modellbredde (cm) 59,5
Dørhengsel Høyrehengslet
EasyClean Ja

Funksjoner

Luftsirkulasjon Ja
Antall kompressorer 1
Kompressortype Vibrationsdempende kompressor
Termostattype Elektronisk
Temperaturdisplay Ja
Plassering av display Innvendig
Døralarm Ja
SoftClose på dør Nei
Karbonfilter Nei
Temperatursoner 1
UV-beskyttet dør Ja
Aktivt karbonfilter Nei
Displaytype Touch

Innvendige funksjoner

Antall hyller 1
Hylletype Rustfri hylde
Ophængsbom med 3 kroge
Rustfri saltbakke
Antall stålhyller 1
Innvendig kamera Nei
Lystype LED

Mål og vekt

Nettohøyde (mm) 820
Nettobredde (mm) 595
Nettodybde (mm) 570
Nettovekt (kg) 42
Installasjonsbredde (mm) 830-895x600x590
Ledningslengde (cm) 200
Min. innbygningsmål (HxBxD mm) 820x600x590
Max. Innbygningsmål (HxBxD mm) 895x600x590
Ledningslengde (cm) 200

EAN

EAN 5707582007070

Mer informasjon

Svart innebygget skap for kjøttmodning i 1 sone, fuktighetskontrollen sørger for riktig balanse for modningen av kjøttet og UV steriliserende lys beskytter kjøttet i modningsprosessen.

Tørking er en gammel metode for å modne kjøtt slik at det blir både mer smakfullt og mørt.

Kjøp for eksempel 1 kg RibEye
Når den har gått ned 30% er den klar til å sveises på pannen
Det meste av kjøtt som kjøpes i dag pakkes kort tid etter slakting og utskjæring og har ingen eller svært kort modning.
Umodent kjøtt mangler smak, i et DryAge-skap frigjøres melkesyren som er i alt kjøtt, dette gir mindre syre i kjøttet og mer omami/smak

Temperaturen for krokmodnet biff må være 1-3° og mellom 65 og 75 % i luftfuktighet - Vi anbefaler 2° og 70 %
Vannbeholderen i bunnen av skapet er fylt med vann og fuktigheten i skapet styres automatisk

Kjøttet veies og henges opp i de medfølgende kjøttkrokene
Når kjøttet har ca 30 % mindre vekt, er det klart for tilberedning
De litt uttørkede sidene kuttes bort og brunes gjerne, slik at du senere kan lage en deilig saus. Kjøttet tilberedes etter ønske. Den kan langtidsstekes i ovnen, sous vide, flammegrilles eller bare en kjapp tur på varm grillpanne/fat

Det tørraldring/tørrmodning/krokmodning har til felles er at det er en prosess som til nå stort sett har vært umulig å gjennomføre i et vanlig hjem. Hvor mange kjenner du som har kjølerom i hjemmet sitt? eller hva med bare et kjøleskap hvor de kan garantere at mange bakterier ikke kommer inn med den andre maten? Vi kjenner i hvert fall ingen!

Vurdering
0
(0 Ratings)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0