Witts prisvinnende pizzaovner er en suksess

Pizza så sprø og lekker som på en italiensk restaurant? Det får du med de prisvinnende* og kritikerroste ETNA pizzaovner fra Witt.

Uteliv er pizzatid. Er det noe hyggeligere enn å samle gode venner på terrassen rundt den varme pizzaovnen og nyte dampende varme, sprøe og helt perfekte pizzaer? 

ETNA serien fra Witt er de mest brukervennlige pizzaovnene på markedet. Design, funksjonalitet og kvalitet er i en liga for seg. Dobbeltisolering, miljøvennlig, energibesparende – og lynrask oppvarming.

Boosterbrenneren fordeler varmen jevnt til pizzastenen - som samtidig holdes konstant varm, så du raskt kan steke alle de pizzaene du vil, uten å måtte vente på at temperaturen stiger igjen. Nettopp den konstante varmen - og fordelingen av den - er hemmeligheten bak det alltid sprø resultatet. På Rotante modellen trenger du ikke engang tenke på å snu pizzaen, for at den skal stekes jevnt. Det sørger den roterende stenen for (aktiveres ved et enkelt trykk).

Kan vi dvele litt ved designet et øyeblikk? Maskulint og bunnsolid – med et stort ovnsrom og fire solide ben, som sørger for at ovnen står stabilt. Materialer av høy kvalitet lover lang levetid.

En pizza er ikke bare en pizza. Langtifra. Den beste lages på Witt ETNA. Enkelt og raskt. Men ikke ta bare vårt ord for det. Kritikerne er også svært enige.

--

*) Good Design og German Design Award

BBC Good Foods
”Vi har testet mange pizzaovner, og Witt Rotante er uten tvil den modellen, som er enklest å lage pizzaer i. Den har en bred åpning til ovnsrommet, en U-formet brenner som gir imponerende varmedekning inni ovnen, og selvfølgelig den roterende pizzastenen. Boosterbrenneren under pizzastenen holder stenen varm."

TEK.NO
"Witt Etna Rotante er den beste pizzaovnen, vi har testet. Den er i en liga helt for seg selv. Ikke bare er den langt den største pizzaovn vi har testet - og den tyngste - det er også den første pizzaovn, vi har prøvd med en automatisk, roterende pizzasten."

--

Les flere av de mange flotte anmeldelsene her:
https://www.wittpizza.com/da/pages/awards-reviews

Witt Pizza ETNA (Rotante eller Fermo) fås i 4 farger.

Veil. pris fra 7.499,- NOK

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

12. juli 2023

Ville du reise fra Mexico til Tyskland for den helt riktige pizzaovnen?

Det høres kanskje sprøtt ut, men det er akkurat det Alejandro Lead fra Mexico gjorde for å få tak i en Witt ETNA Rotante pizzaovn. Les mer

19. juli 2024

”Den beste pizzaovnen” – nå i en mindre modell

Den prisvinnende pizzaovnen, Witt ETNA Rotante, har tatt forbrukere, kritikere, ja, hele verden med storm. Med sin roterende sten og dobbeltbrenner steker den lynraskt pizza etter pizza med garantert sprøhet. Nå har Rotante fått en lillebror: PICCOLO ... Les mer