Witt SA60172-1BG kødmodning
- Fuktighetskontroll av krokmodning fra 1° til 25°
- Steriliserende UV-lys
- Inkluderer 3 kroker, 3 rister og saltbrett
- Klimaklasse: 0,1,2,3,4,5,6,7,8
Se alle spesifikasjoner |
Spesifikasjoner
Kapasitet, forbruk og strømforsyning
Relativt energiforbruk | B |
Krever autorisert installatør | Nei |
Kjølevolum (l) | 352 |
Kjølevæsketype | R600a |
Kjølevæsketype, vekt (g) | 45 |
Årlig energiforbruk | 620,5 |
Produktdesign, form og plassering
Betjeningspanel | Touch |
Displayfarge | Hvit |
Materiale | Glass Rustfritt stål |
Farge | Black |
Displaytyp | LCD |
Dørhengsel | Høyrehengslet |
Dør | 2-lags glass |
Type håndtak | Stål |
Vendbar dør | Ja |
Vendbare dører | Ja |
Kan plasseres side ved side | Ja |
Type håndtak | Udvendig |
Justerbare ben | Ja |
Lavest egnede romtemperatur (°C) | 1 |
Produkttype | Kødmodningsskab |
Modellbredde (cm) | 59,5 |
Dørhengsel | Høyrehengslet |
EasyClean | Ja |
Funksjoner
Antall kompressorer | 1 |
Kompressortype | Vibrationsdempende kompressor |
Termostattype | Elektronisk |
Temperaturdisplay | Ja |
Plassering av display | Innvendig |
Døralarm | Ja |
SoftClose på dør | Nei |
Karbonfilter | Nei |
Temperatursoner | 1 |
UV-beskyttet dør | Ja |
Aktivt karbonfilter | Nei |
Innvendige funksjoner
Antall hyller | 3 |
Hylletype | Rustfri hylde Ophængsbom med 3 kroge Rustfri saltbakke |
Mål og vekt
Nettohøyde (mm) | 1720 |
Nettobredde (mm) | 595 |
Nettodybde (mm) | 710 |
Ledningslengde (cm) | 200 |
EAN
EAN | 5707582007087 |
Mer informasjon
Svart innebygget skap for kjøttmodning i 1 sone, fuktighetskontrollen sørger for riktig balanse for modningen av kjøttet og UV steriliserende lys beskytter kjøttet i modningsprosessen.
Tørking er en gammel metode for å modne kjøtt slik at det blir både mer smakfullt og mørt.
Kjøp for eksempel 1 kg RibEye
Når den har gått ned 30% er den klar til å sveises på pannen
Det meste av kjøtt som kjøpes i dag pakkes kort tid etter slakting og utskjæring og har ingen eller svært kort modning.
Umodent kjøtt mangler smak, i et DryAge-skap frigjøres melkesyren som er i alt kjøtt, dette gir mindre syre i kjøttet og mer omami/smak
Temperaturen for krokmodnet biff må være 1-3° og mellom 65 og 75 % i luftfuktighet - Vi anbefaler 2° og 70 %
Vannbeholderen i bunnen av skapet er fylt med vann og fuktigheten i skapet styres automatisk
Kjøttet veies og henges opp i de medfølgende kjøttkrokene
Når kjøttet har ca 30 % mindre vekt, er det klart for tilberedning
De litt uttørkede sidene kuttes bort og brunes gjerne, slik at du senere kan lage en deilig saus. Kjøttet tilberedes etter ønske. Den kan langtidsstekes i ovnen, sous vide, flammegrilles eller bare en kjapp tur på varm grillpanne/fat
Det tørraldring/tørrmodning/krokmodning har til felles er at det er en prosess som til nå stort sett har vært umulig å gjennomføre i et vanlig hjem. Hvor mange kjenner du som har kjølerom i hjemmet sitt? eller hva med bare et kjøleskap hvor de kan garantere at mange bakterier ikke kommer inn med den andre maten? Vi kjenner i hvert fall ingen!
Please login to write a review